Sailing Gear

Om

Södergren Sailing Gear startades för att möta behovet av sjökläder och övrig utrustning som verkligen fungerar i hårda förhållanden. Det finns inga skäl att sitta på kanten med blöta fötter eller plastpåsar i stövlarna längre. Det borde vara en självklarhet att alltid kunna hålla sig torr och varm och fokusera på det som är viktigt istället. Våra torrdräkter är av märket Ursuit® och produceras av det finska företaget Ursuk OY. 

Specialanpassning enligt särskilda behov är i de flesta fall inga problem. Även service av skadade dräkter kan ordnas. Kontakta oss för mer info och offert.

Carrick-produkterna tillverkas av återanvända gamla segel. Det är fullt möjligt att komma med egna idéer på specialprodukter så ska vi se om det är möjligt att genomföra.

Alla produkter från Antal kan beställas. Likaså tampar från Gleistein.

När det gäller löpande rigg kommer vi gärna ut till båten och mäter upp längder och ger förslag på produkter och lösningar för de olika applikationerna. Om behovet finns kommer vi gärna tillbaka och hjälper till med montering, kapning till rätt längder, och tagling av alla ändar. Man ska inte ha en massa överflödig tamp i båten!

Telefon: 072-303 1616